19 januari
2016

Awards

Winnaars 2008

LEF Award

Victor Muller

CEO Spyker Cars N.V.
“Maakte van McGregor een succesvol kledingbedrijf en richtte eind  jaren ’90 Spyker Cars op. Tot mei 2007 was hij CEO en daarna was hij verantwoordelijk voor de vormgeving en merkontwikkeling. Sinds januari 2008 staat Muller weer aan het roer bij Spyker Cars.”


ID Award

Raymond Cloosterman

Directeur Rituals Cosmetics
“Is door middel van Rituals doorgedrongen in veel badkamers in Nederland. Het concept van Rituals is zo goed aangeslagen dat het merk momenteel aan een grote internationale expansie bezig is.”


3e Dinsdag Award 

Ivo Opstelten

Burgemeester Rotterdam
“Werd op zijn 28e burgemeester van Dalen. Sinds februari ‘99 is hij burgemeester van de gemeente Rotterdam, zijn geboorteplaats. Deze Officier in de Orde van Oranje-Nassau was onder andere directeur-generaal Openbare Orde en Veiligheid bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Opstelten kwam vooral in het nieuws vanwege zijn effectieve aanpak om de Rotterdamse veiligheid te verbeteren.”


BID Award

John Fentener van Vlissingen

Oprichter en President-Commissaris BCD Holdings
“kreeg het ondernemersschap met de paplepel ingegoten. Maakte geen carrière in het familiebedrijf SHV, zoals zijn drie broers, maar startte zijn eigen onderneming, BCD Holdings. Ruim 30 jaar verder behoort de zakenreisorganisatie tot de top 3 van de wereld.”