19 januari
2016

Awards

Winnaars 2011

LEF Award

Louis van Gaal
Nederlandse Voetbaltrainer
Louis van Gaal is  in de ogen van Nederlandse ondernemers de ambassadeur voor  de Nederlandse export naar  Duitland door zijn fantastische prestaties in de voetballerij. Het afgelopen jaar stak hij zijn nek uit om zijn eigen voetbalfilosofie te introduceren. Ondanks  flinke weerstand in het begin, hield hij vast aan zijn filosofie wat uiteindelijk leidde tot prachtige resultaten. De Nederlandse voetbaltrainer plaatste zich met Bayer München voor de finale van de Champions League, won de Duitse beker en werd kampioen van de Duitse Bundesliga.  De LEF Award is dan ook zeker op zijn lijf geschreven!


ID Award

Ilco van der Linde

Oprichter o.a. Dance4Life en Bevrijdingspop
Ilco van der Linde weet op constructieve en inspirerende wijze een beweging op gang te zetten. Met o.a. Bevrijdingsfestival en Dance4Life inspireert hij mensen niet alleen na te denken, maar ook in actie te komen voor vrijheid, wereldvrede en aidsbestrijding. MasterPeace is een nieuw initiatief van Van der Linde en heeft als doel tussen 2010 en 2014 wereldwijd zo veel mogelijk mensen te betrekken bij vrede en internationale samenwerking. Van der Linde is innovatief, creatief en heeft als gave miljoenen mensen te mobiliseren voor een betere wereld onder het motto "Creating Peace.Together".


3e Dinsdag Award

Mark Rutte

Minister-president van Nederland en minister van Algemene Zaken
Mark Rutte heeft dit jaar de VVD voor het eerst tot de grootste partij gemaakt,en leidt nu met verve zijn eerste kabinet. Rutte is daadkrachtig, eerlijk en transparant en heeft in een uiterst moeilijk politiek speelveld een gedurfde coalitie weten op te bouwen. Met een jeugdig elan weet Rutte mensen te verbinden voor een krachtiger, zelfbewuster Nederland. Hoewel hij pas net begonnen is, is hij absoluut in staat Nederland uit de financiële crisis te trekken. Mark Rutte toont leiderschap in optima forma!'


BID Award

Joop van de Ende

Oprichter Stage Entertainment
Joop van de Ende is Nederlands trots als het gaat om (klein)kunst. Hij is niet alleen een zeer succes voor theater- en musicalproducent, maar ook een groot promotor van cultuur en cultureel ondernemerschap. Dat hij zelf een fantastische ondernemer is blijkt uit het succes Stage Entertainment, een bedrijf met honderden voorstellingen, 14 miljoen bezoekers verspreid over 9 landen wereldwijd. Onlangs opende hij de deuren van de nieuwe DeLaMar Theater in hartje Amsterdam.