19 januari
2016

Partners

Philadelphia

Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen.
Daarom doen we ons werk met verantwoordelijkheidsbesef, passie aandacht en professionaliteit. We gaan uit van de mogelijkheden van iedere individuele cliënt als
het gaat om zorg, wonen, werken, vrije tijd, dagbesteding en welzijn. Philadelphia staat voor: het beste uit jezelf!

Net zoals voor cliënten geldt ook voor de medewerkers dat we meer willen inzetten op ‘het beste uit jezelf’. Niet alleen kennis en kunde moet komende jaren leidend zijn. Philadelphia zet in op het in kaart brengen van de talenten van onze medewerkers zodat deze kunnen worden ingezet voor onze cliënten én persoonlijke ontwikkeling van de medewerker.  Zo kunnen we met elkaar betekenis toevoegen aan het leven. Met elkaar creëren we nieuwe vormen van verbinding  tussen medewerker, cliënt en organisatie. Het stimuleert de passie en plezier in ons werk. Het helpt om onze cliënten ieder op zijn eigen manier en naar zijn vermogen te laten schitteren.  Bij Philadelphia noemen we dat Fris Vakmanschap. Fris vakmanschap gaat over attitude, kennis, ervaring, talent en professionaliteit. Het gaat over werken vanuit een passie, met plezier, speels en met een glimlach. Over een werkhouding waarbij sprake is van oprechte aandacht voor elkaar.